Sarthaks Test
+2 votes
715 views
in Mathematics by (6.0k points)
edited by
The book store - keeper orders 25 books of Mathematics for rs 90 each and 32 books of hindi for rs 80 each. How much does he have to pay in all?

1 Answer

+3 votes
by (106k points)
selected by
 
Best answer
Number of maths book orders by the shopkeeper =25

Numbet of hindi book orders by the shopkeeper=32

Cost of each maths book= ₹90

Cost of each Hindi book= ₹80

Money he have to pay for the bundle of maths books =25*90= ₹2250

Money he have to pay for the bundle of Hindi books=32*80= ₹2560

So,total he have to pay = 2250+2560= ₹4810

Welcome to Sarthaks eConnect: A unique platform where students can interact with teachers/experts/students to get solutions to their queries. Students (upto class 10+2) preparing for All Government Exams, CBSE Board Exam, ICSE Board Exam, State Board Exam, JEE (Mains+Advance) and NEET can ask questions from any subject and get quick answers by subject teachers/ experts/mentors/students.

Categories

...