Correct Answer - Option 2 : 6 days

**Given **

Ram can finish the work = 18 days

Bhaskar completed the work = 15 days

**Formula Used **

Work = Time × Efficiency

**Calculation **

LCM of (18,15) = 90

Let the total work be 90

Efficiency of Ram = 90/18 = 5/day

Efficiency of Bhaskar = 90/15 = 6/day

Bhaskar can do work in 10 days = 6 × 10 = 60

Remaining work by Ram in days = (90 - 60)/5 = 6 days

**∴ The required answer is 6 days **