Correct Answer - Option 3 :

1:07 pm

**Given:**

The distance between the 2 stations is 1000 km. One train starts at 5 am from A with 72 km/h another train starts at 7 am from B at 69 km/h

**Calculation **

The difference of time 7 – 5 = 2h

2× 72 = 144

Remaining distance to cover by train from A = 1000 – 144 = 856

72+69 = 856/T

T = 856/141 = 6.07

The total time 7+ 6.07 = 1: 07 pm