Correct Answer - Option 4 :

115 km

**Given:**

Distance AB = 30 km

Speed of cyclist from A = 23 km/h

Speed of cyclist from B = 17 km/h

**Formula Used:**

Speed = Distance/Time

**Concept Used:**

If two objects are moving in the same direction with speeds S_{1} and S_{2},

Their relative speed is S_{1} – S_{2}

**Calculation: **

Their relative speed = 23 – 17 = 6 km/h

Time in meeting at point C = 30/6 = 5 h

Distance AC = Distance traveled by A = 23 × 5 = 115 km

**∴ ****The d****istance between A and C is 115 km.**