Correct Answer - Option 5 : Quantity A = Quantity B or No relation.h

**GIVEN:**

Speeds = 12km/h, 15km/h, 25 km/h

B starts 5 hours after A

**CONCEPT:**

When two objects are moving in the same direction the relative speed is the difference between their individual speeds.

**FORMULA USED:**

Speed = Distance/Time

**CALCULATION:**

Distance traveled by A in 5 hrs = 12 × 5 = 60 km

B follows A at a speed of = 15 - 12 = 3 km/h

Time taken by B to meet A = 60/3 = 20 hours

Distance covered by B in 20 hrs = 15 × 20 = 300 km

Time taken by C to cover 300km = 300/25 = 12 hours

C should start = 20 - 12 = 8 hours after B

**∴ C should start 8 hours after B.**

**Quantity B **

(9 × 2/3) + 2

⇒ 6 + 2 = 8

**∴ Quantity A = Quantity B**